Mys i solen

Hej hopp!

Idag så for jag ut till stallet vid lunch och vädret var super!
Jag ryktade Pjakkur utomhus idag efterssom det var så varmt och mysigt.. Han fick gå i hagen medans Emelie och jag fixade inne i stallet och efter det så tog vi en liten promenix..

Anna och hennes tjejor var också med så medans jag gick omkring med Pjakkur så satt hon på honom och myste. Så man kan ju säga att det hela innehöll bara en massa mys! :D

I morgon blir det hoppträning i padocken, nåt att se fram emot! (:

( en gammal sommarbild!)

Promenad.

Hej!

Idag så åkte jag till stallet vid halv åtta för vi hade utsläpp.. Jag ryktade lill Pjakkur ett tag innan vi släppte ut dem också.. När hästarna var ute så rullade dom sig och Pjakkur fick rage och galopperade runt och bockade. :D Han var glad!

Sen åkte vi ut till Näset och hälsade på deras hästar.

Efter det for vi till stallet och fixade. Sen så tog jag en promenad med lill prinsen..

Nu ska jag köpa godis!

blev ingen bild för min dator har typ damp eller nått..

Från kung till mobboffer.

Just nu står jag och tittar på min lilla prins som rullar sig i hagen! Jag har satt på han sitt eksemtäcke som täcker hela honom, så när jag släppte in honom i hagen blev dom andra hästarna rädda för honom! Bobbie sparkade backut mot honom och Bamse sprang iväg.. Nu står han för sig själv och betar ledans Bobbie äter Hö...


Ridskola!

Idag så fick Romina mocka och så åt pjakkur för jag hade ridning idag..

Jag red Diamond och han gick fint, lite på i traven men annars gick han super! :)

Om ni undrar varför det inte blev nå bilder så är det för att jag hade glömt fylla på internet.. (bilderna kommer inom kort)


Tröökigt !

Idag i stallet så hann jag och Romina rida typ 200 meter innan mamma var tvungen att åka hem...;(

Men ajaa!

Jag berättar vad jag har köpt så får ni bilderna senare!

Turkos kofta, crw - 350
Svarta ridbyxor, crw - 700
Rosa strumpor, Hv polo - 89
Turkosa strumpor, Hv polo - 89
Rosa tröja, Hv polo - 500
Svarta vantar, crw - 139
Rosa/beigea vantar, crw - 150
Hästgodis - 17

Bilder sen :D


Hööks & Ridning.

Hej!

I dag så for jag först till hööks, där köpte jag ett par svarta ridbyxor, en turkos kofta ett par HV polo strumpor och ett par vantar.. Köpte även en påse häst godis åt Pjakkur som han fick i sitt påskägg. Efter det så åkte jag till Färsta och gav Dimond (han jag rider) lite godis också.

Efter det så for jag till stallet. Jag red ut i skogen ett tag sen red jag lite till i padocken. Det var väldigt skönt väder ute! :D Så det var bra! Pjakkur var väl lite på från början men i padocken var han lugn.. :)

Bilder på kläderna kommer i morgon! :)

Bobbie vilar lite i hagen! ;D
 (sorry för siddig bild)

Nya grejjor

Hej!

I går var jag på Hööks och köpte lite saker... Jag köpte ny linfröolja, ett par ridstrumpor och ett paket med magic brush.. Borstarna var inte så bra som jag trott men jag vart ändå nöjd..

Jag la även undan en ny rid outfit som jag ska köpa på söndag, bilder kommer då.. :)

Seriöst allvar!

Hej!

Som ni märkt så har jag tagit en bloggpaus, men från och med nu (som jag "lovat" tidigare) så ska jag börja blogg på riktigt allvar.. Jag ska inte ha kvar min andra blogg då hästar numera är mitt liv. :)

Ridskola!

Jag har börjat rida på Färstas "stor hästar" i en vuxen grupp. Jag drog även med mig Angelica på detta. (:
Jag tänkte att det kunde vara bra att hitta någon ridklubb där man kan träna på andra hästar och få in vana för andra hästar. Och jag kommer även ta dit min lilla Pjakkur och träna. :)

Och i sommar blir det ridläger på Näset, precis som förra sommaren fast bättre! För den här gången ska jag ta med mig Pjakkur. Det kommer att bli super roligt att träna och mysa med honom där tillsammans med en massa andra söta ponnysar! :D Läängtar! (:

I morgon ska jag till Färsta och mysa med hästarna där ett tag och så.. Sen far jag till mitt stall och rider lite lektion på Pjakkur. Skojj skojj! :D

Men nu ska jag och Angelica ta och sova så vi orkar upp i morgon! :D Bye!


Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mig och mitt hästliv, om min älskade Pjakkur - världens näst mesta häst! Följ med oss i vår vardag och glöm inte att lämna ett spår efter dig, så att jag får veta vilka som läser :) <
RSS 2.0