9 dagar kvar..

Hej!

Nu är det nio dagar kvar tills vi ska hämta hem min lilla prinsessa. LÄÄÄNGTAAR! Hihi.


Älskar er båda!

Sry för dålig bild..


ANLEDNINGEN & SANNINGEN..

Hej!

Jag har ju inte bloggat på ett låååångt tag nu.. Och anledningen till det är att jag skulle byta stall men visste inte hur allt skulle bli.. Och sen bytte jag stall.

Sen fortsatte det. Vad? Jo, min osäkerhet i mig själv och min häst.
Allt började ju gå så bra och jag lärde honom hoppa och så.. När jag fick min älskade pjukk pjukk så kunde han knappt trava. Och nu har han hoppat en bana i galopp och fått en rosett på alnö ridklubb.. JAG ÄR STOLT! Över honom och mig själv.. Han har lärt mig det mesta inom min ridning och han har lärt mig att våga. Han är den som lärde mig att hålla mig kvar under ett bocksprång och när hästen sparkar back ut. Och hur man hanterar hästen på bästa sätt.

Jag har lärt honom att trava, galoppera och att hoppa.. Jag lärde den lilla plutten att pussas och nästan kramas.

Vi lärde varann så otroligt mycket!
Jag älskar honom! Jag tjatade på mamma så himla mycket och på pappa. Jag skrev ut annonsen på honom och skrev MIN på den. Jag grät och log med tanken på honom.. Ibland kändes det nära men i nästa sekund så långt bort! Jag visste inte vad som skulle komma.

Jag fick honom och jag grät av lycka och var ÖVERLYCKLIG! Jag har haft honom i nästan ett år nu.. Men kommer det bli ett helt år? Nej.. Jag fick honom ca 1 september och jag kommer att lämna tillbaka honom juni, juli eller något sånt..

Ja, jag ska inte ha kvar honom. Det är han som har gett mig chansen att skaffa ponnyn som jag ska köpa nu, och det tackar jag honom för. Men det är dags att säga hejdå nu Pjakkur. För jag vill utvecklas mer och börja tävla. Så jag har bestämt mig för att köpa ett New Foressto. En riktig pärla. Hon har tävlat LA hoppning och är jätte fin! Och hon är snäll.

Onsdag kväll när pjakkur fick ett "dampanfall" (?) så kändes det så jobbigt att kämpa på med en häst som inte gör mig lycklig fullt ut och som skenar, bockar och rullar med sadel och allt på ute på vägen.. ^^ *suck*
Och efter att jag ridit så for vi till ARK och kollade på tränings tävlingar och då visste jag att jag ville ha en ny ponny. Som man kan tävla med och så..

Så jag och Emelie ringde runt och på torsdag eftermiddag for vi till övik och prov red. Hon var hur fin som helst! Underbar! Jag föll för henne och allt med henne var perfekt. Senare på kvällen vart det bestämt att vi skulle köpa henne.

Så troligen blir det att vi hämtar henne :)
Emelie ska hjälpa mig att bli bättre på att hoppa och sen ska jag rida lektioner (:

Och tack Emelie för att du hjälper mig med ridningen och allt! Älskar dig!


Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mig och mitt hästliv, om min älskade Pjakkur - världens näst mesta häst! Följ med oss i vår vardag och glöm inte att lämna ett spår efter dig, så att jag får veta vilka som läser :) <
RSS 2.0