Hemma från stallet..

Hej hej!

Nu har vi kommit hem från stallet och en skön ridtur.. Efter att vi fixat allt till hästarna tog vi en skön ridtur till det nya stallet och fixade lite... :) vi fyllde spån i boxarna och lite hö, så nu är det nära. ;) vi hade insläpp så vi tog in alla hästarna och fodrade dem, sen åkte vi hem.. :D

Glöm inte att titta in i morgon . ;)


(www.rebeckafischer.devote.se)

Det blev lite krångel med inlägget så bilder finns på länken ovan.


Stallet nu.

Hej!

Nu sitter jag och Romina i bilen på väg till stallet..

Ni får några hästiga bilder när vi kommer dit ;)


Hoppas på flytt snart.

Hej!

Snart bär det av till det nya stallet. Det ligger ganska nära det andra stallet på alnö. Och det fins superfina ridvägar från vårt stall som leder över hela ön. Nu är det bara elagrigatet till hagarna och lite småfix kvar. Det ska bli superkul för att stallet är så himla gulligt! Och jag tror att ponnysarna kommer att supertrivas! :)

Jag kollar in i morgon och uppdaterar lite då... ;)


Från och med idag

Hallojj!

Från och med idag så blir det regelbundet bloggande! Super!

Allt flyter på och snart blir det av till att byta stall. (Y)
D`blir det bara våra två hastar och en ponny till ;D Super! stallet består av tre boxar och ett fikarum. Och hagen ligger precis utanfor, perfekt!


regelbundet bloggande!

hejsan! som ni märkt så har jag inte bloggat på flera veckor... men från och med den 25 januari  så kommer jag att blogga regelbundet varje dag. :) hoppas att ni fortfarande följer då:)

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mig och mitt hästliv, om min älskade Pjakkur - världens näst mesta häst! Följ med oss i vår vardag och glöm inte att lämna ett spår efter dig, så att jag får veta vilka som läser :) <
RSS 2.0