Heeeeldaag!

Heej!

Igår så var vi i stallet heela dagen! vi red och fixade och hade skiitkul! i morgon blire långturen då! ;D haha, jag sover hos Ronja nu ett tag så blev inte mkt idag..

Min, snart bara min!


I morgon

Hinner inte blogga nu, men i morrn får ni veta allt!


Kärlek..


Måndag & tisdag..

Hej!

Madde har hästarna på både måndag och tisdag nu ett tag, så Pjakkur får vila dem dagarna.. Godnatt!


Kvällsritt.

Hej!

Har nyss varit i stallet och ridit lite..

Vi hoppade ca 60 cm och sen så blev det ridvägar i skritt och trav.
Blev ingen galopp då det har isat till i padocken nu mot kvällen. Vi tog in och fodrade hästarna också, riktigt mysigt!

Bloggar mer i morgon.

Morgon och kväll.

Hej!

Jag for ut till stallet nu på morgonen och mockade och fixade hö, vatten och foder. Sen tog jag in min lill prins och bortstade igenom honom, upptäckte att han stog lite tokigt med ena hoven också..

Efter det så tog jag en liten promenad med honom i byn.. Vi gick in en liten skogsväg och sen gick vi till padocken där han fick pröva att gå över ett hinder.. Sen gick vi runt i området och betade och hälsade på en massa andra hästar lite här och var..

Han var riktigt glad idag också. För han höjde huvudet, spetsade öronen och gick glatt med. Och det dära med hoven var inget. Såg bara lite tokigt ut på stallgången.

Efterssom det bara blev en promenad nu på morgonen så åker jag ut ikväll och rider lite. Ska bli kul att se om han är lika pigg efter att ha busat i hagen hela dagen. :)

Här kommer iaf några bilder från idag:




Motivation.

Hej!

Idag fick mamma rida ut på Pjakkur efterssom Fridas mamma skulle rida på Bamse.

Som ni kanske märkt så har jag inte varit så motiverad i ridningen på ett tag.. Men nu har jag funderat lite och kommit fram till att rida ut och rida i padocken själv istället för med Frida och Romina. Inte för att jag har något imot dem men jag tror att jag måste fokusera lite mer på Pjakkur och mig ett tag nu. 

Stallet har mer blivit som en piina istället för en härlig upplevelse. Jag har varot ofokuserad och okonsentrerad ett tag så fokus måste läggas på både mig och min häst. Fast inte på ett strängt sätt utan på ett roligt sätt. Jag och Pjakkur ska ha kul i skogen och på träningspassen nu ett tag för oss själva. Jag tror jag lyckas med detta ännu bättre nu då det är varmt ute också. Då blir det ju roligare.

I morgon ska vi ut till stallet vid halv nio då mamma börjar jobba vid ett tiden, när jag kommer hem så blir det självklart ett inlägg. Ses då!

 
Gammal bild från min första dag med Pjakkur.

Wohoo..

Det har inte blivit mycket bloggning nu då Frida har haft hand om hästarna ett tag..

Men idag i stallet så red Ronja och Romina ut och jag tog bara en promenad med Pjakkur i skogen.
Jag knäppte lite bilder också, dom får ni i morgon..

Vill ni läsa om när jag inte är i stallet så gå in på; www.rebeckafischer.devote.se ;D

Nu stallet!

Hej!

Idag ska jag och Ronja åka till stallet. Vi ska nog trava över lite bommar och köra lite tempovexlingar i trav och sen så blir det nog lite galopp! ;)

Kika in sen och se hur det gick. (:


Stallet!

Hej!

Blir lite dålig uppdatering då jag sover hos Ronja hela veckan..

Men igår åkte jag och Ronja till stallet o red, dom var superfina! Vi körde lite tempovexlingar i galopp och lite ridvägar, vi red ca 45 minuter..'

I dag kunde vi rida medans det var ljust och killarna var så fina! Pjakkur var dock lite tittig och så.. Men annars var han mjuk.  Blev ca 40 minuters ridning, vi red inte så hårt då han får gå två ridpass på lördag och söndag.

Ha de gött! (:



Grattis!

Hej!

Förlåt för lite dålig bloggning nu sista dan.. Men jag har varit med lite kompisar...

Idag var vi på färsta tävling o tittade på några riktigt duktiga ungdomar (och Gun) .. Huhu..

Grattis till riktigt fin Ridning, Emelie (www.emelieaslund.bloggplatsen.se), Fanny (www.mollaa.blogg.se) och Josefin (www.minfux.blogg.se)

Ni var super duktiga!


Hejdå Skilla..

Hej!

Idag när vi åker till stallet så ska jag lämna mitt älskade marsvin Skilla till Kersti o hennes döttrar.. Hon ska bo tsm med två andra marsvin.. (:

Bloggar mera sen (:


Hemma...

Hej!

Nu sitter jag hemma med Emelie och tittar på Big brother..

Vi for till stallet förut o fixade det viktigaste åt ponnysarna.. Så i morrn blir det nog ridning! ;D


Motiverad och Taggad!

Hej!

Sitter och kollar runt lite på några fantastiska hästbloggar och känner att jag vill ut till stallet NU NU NU!

Så fort mamma kommer hem så drar vi till stallet och fixar.. Tror att jag bara tar en promenad med Pjakkur idag (halt och han har kvar såren i mungipan)...

Sen så tänkte jag även berätta att vi ska börja tävla till sommaren Pjakkur o jag.. Lite hoppning på klubbtävlingar o så.. Och just nu känner jag mig så motiverad och taggad till att göra detta!
Nu är jag riktigt less på vinter o kyla och vill ha vår nu så vi kan börja träna på allvar..

Hoppas padocken börjar tina lite mer efter all is som finns ute på alnön..

Jag bloggar mera sen efter stallet, ses!


Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mig och mitt hästliv, om min älskade Pjakkur - världens näst mesta häst! Följ med oss i vår vardag och glöm inte att lämna ett spår efter dig, så att jag får veta vilka som läser :) <
RSS 2.0